Många barn och unga rör på sig för lite, det vill vi ändra på! Genom vårt nylanserade aktivitetsarmband och app-spel kan vi hjälpa till på vägen mot ökad aktivitet hos unga. Vill vi testa vår idé ur ett skolperspektiv, därför genomför vi detta kostnadsfria projekt för fem svenska skolor, årskurs 3, 4 eller 5. Projektet sätter igång vid starten av höstterminen 2017. Ansök senast 30 juni!

Lifee AB delar ut aktivitetsarmband till en skolklass, mellan 20-30 elever, och tillhandahåller en statistikfunktion där lärare eller projektledaren kan följa upp aktiviteten på individ och gruppnivå samt dag/vecka/månad. Dessutom sätter vi upp en utmaning där klasserna kan nå nivåerna Brons, Silver, Guld och även Platina beroende på hur väl klassen samarbetar och hur mycket eleverna rör på sig under perioden.

Allt detta är helt kostnadsfritt men det vi önskar av er är ett starkt intresse, en vilja att bidra till en förbättring i frågan, en engagerad projektledare och ett engagemang av klassen som sträcker sig från terminstart och under hela höstterminen då projektet avslutas och utvärderas.