Det är fantastiskt glädjande att se att så många tar problemet med för lite rörelse och aktivitet på allvar och vill engagera sig med oss på Lifee för att göra något åt det. Under den vecka som vårt erbjudande har varit offentligt har vi fått in 300 ansökningar. Mycket mer än vad vi kunnat drömma om och vi har därför varit tvungna att i förtid stoppa möjligheten till att registrera sig för vårt kostnadsfria projekt för HT-2017.

Vinnare och urval

Urvalet har vi i störst utsträckning baserat på motiveringarna ni har angett men också på årskurs och geografisk placering. Motiveringarna har varit så otroligt bra så det har varit oerhört svårt för oss att tvingas välja bort så många som uttrycker så stark vilja, behov och engagemang. Detta i kombination med mängden ansökningar har fördröjt oss en dag extra och vi ber om ursäkt för det men vill samtidigt tacka alla för ett fantastiskt engagemang där ute i skolorna!

Vi gratulerar och ser fram emot ett mycket intressant samarbete med:

  • Klass 4C, Solbackeskolan i Göteborg
  • Klass 3, Holstagårdskolan i Helsingborg
  • Klass 3, Stugsunds skola i Söderhamn
  • Klass 5, Vittraskolan Södermalm i Stockholm
  • Klass 1, Slättgårdskolan, Stockholm

Vi kommer löpande att lägga upp information om hur dessa skolor arbetar med projektet och hur barnens aktivitet utvecklas under hösten.
För er som fortfarande är intresserade och vill engagera sig så är ni välkomna att anmäla er för en liknande kampanj under vårtterminen 2018. Men om ni inte vill vänta så har vi satt ihop tre olika paket till självkostnadspris enligt nedan.

Om ni vill beställa ett eller flera paket så använder ni formuläret alternativt kontaktar Per Ek på per.ek@lifee.com eller på telefon 0709-357753.