Lifee AB har signerat ett samarbetsavtal med AktiveraMera i Linköping AB som driver MotionsRace, ett framgångsrikt program för hälsa och friskvård i företag och organisationer.

 – Med hjälp av Lifee kommer vi aktivera många skolbarn runtom i Sverige genom våra välgörenhetskampanjer för befintliga kunder,säger Anna Ahlbeck, grundare av AktiveraMera i Linköping AB och tävlingsledare för MotionsRace. 

Redan idag kommer minst 7 av 10 igång med fysisk aktivitet genom MotionsRace. Studier visar dessutom att 63% av de som kommer igång uppnår en verklig förbättring av testresultat, och rör sig från riskgrupp till friskgrupp. Målet är samarbetet med Lifee skall förbättra dessa siffror ytterligare. 

– Vi är experter på att göra vardagsmotion kul och underhållande. Vårt unika aktivitetsarmband Lifee och mobilspelet Spirits är ett bra komplement till MotionsRace. Tillsammans vill vi motivera tusentals människor att förbättra sin och barnens hälsa. Barnen som är vår framtid, säger Per Ek, VD på Lifee AB. 

Redan nu kan företag och organisationer ta del av det gemensamma erbjudandet. För mer information, kontakta:

  • Per Ek, VD på Lifee AB, per.ek@lifee.com, 070-935 77 53
  • Anna Ahlbeck, tävlingsledare på MotionsRace, anna.ahlbeck@motionsrace.com, 070-867 82 00

www.lifee.com

www.motionsrace.com