Ansök till skolprojektet som främjar fysisk aktivitet!

Många barn och unga rör på sig för lite, det vill vi ändra på! Genom vårt nylanserade aktivitetsarmband och app-spel kan vi hjälpa till på vägen mot ökad aktivitet hos unga. Vår projektet riktat mot låg- och mellanstadieklasser sätter igång vid starten av höstterminen 2017. Idag kan du beställa armband inför höstterminen eller ansöka om ett kostnadsfritt projekt för vårterminen 2018! 

Vinnare och urval HT-2017

Det är fantastiskt glädjande att se att så många tar problemet med för lite rörelse och aktivitet på allvar och vill engagera sig med oss på Lifee för att göra något åt det. Under den vecka som vårt erbjudande har varit offentligt har vi fått in 300 ansökningar. Mycket mer än vad vi kunnat drömma om och vi har därför varit tvungna att i förtid stoppa möjligheten till att registrera sig för vårt kostnadsfria projekt för HT-2017. Vinnare och...
Läs mer

Ursäkta – Ny Sista dag för ansökan den 19e juni!

Det är fantastiskt glädjande att se att så många tar problemet med för lite rörelse och aktivitet på allvar och vill engagera sig med oss på Lifee för att göra något åt det. Vi har dock valt att begränsa ansökningstiden till 19e juni då vi fått så fantastiskt många ansökningar. Vi är, i skrivande stund, uppe i över 250 ansökningar och inser att det kommer bli svårt att hinna gå igenom alla ansökningar. Vi förstår att det kan kännas snopet för...
Läs mer

5 skolklasser sökes för kostnadsfritt projekt inom fysisk aktivitet!

Många barn och unga rör på sig för lite, det vill vi ändra på! Genom vårt nylanserade aktivitetsarmband och app-spel kan vi hjälpa till på vägen mot ökad aktivitet hos unga. Vill vi testa vår idé ur ett skolperspektiv, därför genomför vi detta kostnadsfria projekt för fem svenska skolor, årskurs 3, 4 eller 5. Projektet sätter igång vid starten av höstterminen 2017. Ansök senast 30 juni! Lifee AB delar ut aktivitetsarmband till en skolklass,...
Läs mer

Projektet

Lifee AB delar ut aktivitetsarmband till låg- och mellanstadieklasser, och tillhandahåller en statistikfunktion där lärare eller projektledaren kan följa upp aktiviteten på individ och gruppnivå samt dag/vecka/månad. Dessutom sätter vi upp en utmaning där klasserna kan nå nivåerna Brons, Silver, Guld och även Platina beroende på hur väl klassen samarbetar och hur mycket eleverna rör på sig under perioden.

Just nu kan ni beställa paketet inför HT-17 eller ansöka om ett kostnadsfritt paket VT-18.

Paketets innehåll

Lifee aktivitetsarmband

Appen Lifee Spirits

Webb-baserad statistik

Tips på aktiviteter


Priser

Rabatten gäller för beställningar inkomna till oss senast 25e augusti 2017.

Om beloppet initialt är för stort eller skolans budget inte tillåter inköp på investeringsbudgeten har vi också möjlighet att dela upp betalningen på 4 månader så den kanske kan rymmas inom driftbudgeten.

Produkt Pris Rabatt HT-17 Rabatterat pris Uppdelad betalning
20 Lifee Aktivitetsarmband 9 440 kr 30% 6 608 kr 1 652 kr / mån
25 Lifee Aktivitetsarmband 11 800 kr 30% 8 260 kr 2 065 kr / mån
30 Lifee Aktivitetsarmband 14 160 kr 30% 9 912 kr 2 478 kr / mån
Statistik & Projektledarverktyg 5 kr / elev / mån 100% Gratis Gratis

Alla priser är exkl moms. Uppdelad betalning sker över 4 månader. 

Scrolla i sidled för att se rabatterade priser

Ansök här!

Beställ paketet för HT-17 eller ansök till projektet VT-18 genom att fylla i följande formulär. Du kommer sedan att bli kontaktad inom några dagar. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta VD Per Ek på per.ek@lifee.com eller 0709-357753.

HT-17

Projektet startar höstterminen 2017 och 5 klasser har valts ut att delta kostnadsfritt. Övriga klasser har fortfarande möjlighet att beställa paketet till kraftigt rabatterat pris.

Beställ paketet för HT-17 genom att fylla i detta formulär. Leveranstid 1-2 månader efter beställning.

Beställ senast 25 augusti 2017. 

4 + 2 =

VT-18

Inför vårterminen 2018 kommer vi återigen välja ut några klasser som får delta i projektet helt kostnadsfritt. Det vi önskar av er är ett starkt intresse, en vilja att bidra till en förbättring i frågan, en engagerad projektledare och ett engagemang av klassen som sträcker sig från terminstart och under hela vårterminen då projektet avslutas och utvärderas.
Ansök senast 31 oktober 2017.

1 + 2 =

Mer information

De flesta känner idag till att väldigt många barn och unga rör på sig för lite och att det är svårt att hitta verktyg och metoder som stimulerar och motiverar barn att skapa goda vanor över tid. Vi på Lifee har en bakgrund i spelbranschen och vet att många unga gillar spel, och att spel ofta är en orsak till stillasittande. Vi har därför vänt på frågan och ställt oss den ifrån ett annat perspektiv.

Hur kan vi få barn att röra sig mer genom en spelupplevelse? 

Baserat på den frågan har vi tagit fram ett verktyg som genom spel, lek, tävling och inspiration ger en större spelupplevelse ju mer du rör dig. Det låter som en paradox men efter att ha testat på ett antal hundra barn i åldrar mellan 6-12 år vet vi att det fungerar. Verktyget består bl.a. av ett aktivitetsarmband som är utvecklat från barnets behov och perspektiv.

Det ingår också en/flera spelappar där själva spelet utvecklas och resultatet samt spelupplevelsen förhöjs i samband med att du plockar och samlar poäng genom rörelse. Kort sagt, ju mer du rör dig ju bättre blir spelupplevelsen. Dessutom igår en web-baserad statistikfunktion för den lärare eller projektledare som är ansvarig.

Vårt mål

Vi har som mål att inom 3 år fysiskt aktivera 100 000 skolbarn, minst en timme om dagen enligt WHOs rekommendationer. Detta ska ske i skolan men också på fritiden då barn rör sig mindre under kvällar och helger än i skolan. Vi söker nu därför låg- och mellanstadieklasser över hela landet som vill vara med i projektet och utvärdera verktyget även från ett skolperspektiv.

Personuppgifter

  • Vi samlar och presenterar information om hur mycket gruppen och individen har rört sig, men vi samlar ingen personlig information.
  • Vi behöver veta skolans namn, antal elever och vilken årskurs som barnen går i men vi behöver inga personuppgifter.
  • Det behövs inte skapas något konto på individnivå och ej heller anges några namn, mailadresser, telefonnummer eller annat som kan identifiera barnen.
  • Alla barn som deltar i studien är därmed helt anonyma.


Vill du veta mer? Besök gärna resten av vår hemsida, alternativt kontakta VD, Per Ek på per.ek@lifee.com eller 0709-357753

 

 

Proud winner of International Growth Award, Winter Arena Best Pitch, SKAPA Future Innovators and SHINE Innovation Award.
Copyright © 2017 by Lifee AB. Product specifications may change without notice. Made in Sweden with love! Terms and Conditions Privacy Policy 
Lifee AB Teknikringen 7 583 30 Linköping SWEDEN