Lifee AB är en startup med stor potential och en produkt som är både uppmärksammad och välgörande. Vår målgrupp är föräldrar och barn, som vi genom gamification vill uppmuntra till mer rörelse och därmed en hälsosam livsstil. Vi är idag fyra i teamet som jobbar nära våra grundare som är ett viktigt bollplank. Bolaget sitter på LEAD företagsinkubator, en av de högst rankade inkubatorerna i Sverige.

Vi har några roliga och intensiva år framför oss där vi behöver anpassa vårt bolag för att möta marknaden med vår produkt. För att nå hela vägen fram i nästa fas behöver vi förstärka vårt team med en erfarenhetsbredd som stärker vårt säljfokus och ledarskap. Därför söker vi en entreprenöriell VD med säljerfarenhet som kan ta oss till nästa nivå när vi ska lansera vår produkt.

Önskvärda egenskaper hos dig:

  • Vi tror att du har erfarenhet av engagemang eller arbete i entreprenöriella startups i tidig fas. Har du gjort en egen startup-resa är det intressant.
  • Vi tror att du har erfarenhet av att bygga team genom tidigare antingen formella eller informella roller och att du är intresserad av människors utveckling och gemensam målformulering. Du behöver gilla att vara en del av ett disruptivt team och är intresserad av att leda även på distans.
  • Du behöver ha kunskap om kreativ affärsutveckling och gärna av internationell försäljning av en innovativ produkt mot en ny marknad
  • Vi tror också att du har erfarenhet eller kunskap från bolag som designar, tillverkar och säljer fysiska produkter, gärna inom konsumentelektronik.
  • Ha ett personligt intresse och nätverk inom barn, hälsa och datorspel.

Personliga egenskaper:

  • Det är viktigt för oss att du är prestigelös och kan arbeta med begränsade resurser initialt och ta ansvar för tillväxt med en stor potentiell uppsida.
  • Du är människoorienterad, nyfiken och kundrelaterad
  • Du gillar barn och inspireras av barns kreativitet och lekfullhet
  • Du är hälsomedveten och kanske en guru på Pokemon Go

Innan vi nått våra marknadsmål är våra resurser begränsade. Vi brinner för vår produkt och vårt mål och det är viktigt att också du vill göra Lifee till ditt genom stort engagemang. För rätt entreprenör är detta din livs resa med möjlighet till delägarskap!

Är du intresserad? Hör av dig till Louise Lennersten på matchning@lead.se!

lifeeteam_bridge4_1000px